Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Επιστολές προς κομματικές νεολαίες και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ

Αγαπητοί Φίλοι,



Είμαι η Φωτεινή Καλλιανου, αντιπρόεδρος του σωματείου Stage «Αειν Αγωνίζεσθαι» του Υπουργείου Πολιτισμού.
Το σωματείο μας προσπαθεί, και αγωνίζεται για την κατοχύρωση των θέσεων εργασίας που επί σειρά ετών λειτουργούσε μέσω των προγραμμάτων stage.
Με την σημερινή επικοινωνία μας θα ήθελα να σας ενημερώσω για τo blog μας, http://yppostage.blogspot.com με τις σχετικές ανακοινώσεις και δράσεις μας.
Εμείς οι Έλληνες έχουμε το χάρισμα της φαντασίας να μπορούμε να έρθουμε νοητικά στην θέση των «άλλων».
Σ' αυτήν τη βάση και σαν νέοι άνθρωποι , σας καλώ να μας δείτε μέσα από την προοπτική ότι θα μπορούσατε - και το ποιο πιθανό είναι- να βρεθείτε στην θέση μας , να διεκδικείτε δηλαδή αναφαίρετα δικαιώματα σας στην ζωή και στην εργασία.
Η σημερινή κατάσταση που αφόρα την νεολαία συμπεριλαμβάνοντας και εμάς, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, και μόνο ρομαντικοί ή κομματικά φανατισμένοι θα πίστευαν ότι δεν οδηγούμαστε όλοι μαζί σαν πρόβατα επί σφαγή στον βωμό πολιτικών και κομματικών παιχνιδιών, που αδιαφορούν να μας εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές μέλλον διαβίωσης και εργασιακής μας παρουσίας.
Σαν νέοι άνθρωποι, πιστεύω ότι έχετε ακόμη υγιή σκέψη και φαντασία για να καταλάβετε ότι όλη αυτή η διαδικασία χειραγώγησης και ελέγχου και κομματικών αποφάσεων εναντίων μας, δεν αφορά μόνο εμάς αλλά και εσάς στο προσεχές μέλλον.
Μέσα από τους δεσμούς της νεότητας που μας συνδέει, σας καλώ να μας υποστηρίξετε όχι μόνο ηθικά αλλά και έμπρακτα στην προσεχή μας δράση - αντίδραση.
Διότι μόνον μέσα από την ενότητα και ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ μπορείτε και μπορούμε να διεκδικήσουμε το μέλλον μας.




Ευχαριστώ


Καλλιανου Φωτεινη.




Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,



Είμαι η Φωτεινή Καλλιάνου, αντιπρόεδρος του σωματείου « Αιεν Αγωνίζεσθαι» του Υπουργείου Πολιτισμού.
Παρακολουθώ επί σειρά ετών τις τηλεοπτικές σας εκπομπές. Οι θέσεις σας και ο θαρραλέος πολιτικός σας λόγος με έχουν εντυπωσιάσει.
Ελπίζω και παρακαλώ να είστε ο σοβαρός πατριώτης που παρουσιάζεστε και όχι ένα ακόμη πιόνι στην Ελληνική και κατ’ επέκταση στην παγκόσμια πολιτική σκηνή αθλιότητας. Σε σχέση με την πατριωτική σας εικόνα και με αναφορά στις πολιτικές σας σχέσεις που αφορούν τα προγράμματα Stage απορώ και προσπαθώ να εντοπίσω τον λόγο που έχετε τοποθετηθεί εναντίον μας. Η κάθετη δήλωση σας, ότι η εργασιακή μας λειτουργία θα πρέπει να τερματιστεί , και να αφήσει χιλιάδες νέους ανθρώπους χωρίς εργασία έρχεται σε αντίθεση με τις πατριωτικές σας δηλώσεις, πράγμα το οποίο εμένα με αφήνει κατάπληκτη και απογοητευμένη.
Πιστεύω σε εσάς. Πιστεύω ότι έχετε και το ήθος και την πολιτική δύναμη να αλλάξετε τα πράγματα ως προς το καλύτερο. Μέσα από τις πολιτικές σας δηλώσεις διαφαίνεται ένας άνθρωπος με ώριμη Ελληνική και στρατηγική σκέψη, ένας άνθρωπος που έχει αγωνιστεί στην ζωή για να κατακτήσει πράγματα και όχι άλλος ένας πολίτικος κηφήνας σαν τους περισσότερους με τους οποίους συνδιαλλάσσεστε στην Ελληνική Βουλή.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως ένας τέτοιος άνθρωπος της δικής σας ηθικής και πατριωτικής εμβέλειας, μας απορρίπτει αντί να μας συμπαραστέκεται.
Θέλουμε και ζητάμε την βοήθεια σας στον αγώνα μας.
Ο τηλεοπτικός σας λόγος και παρουσία με έχουν πείσει ότι δεν είστε άνθρωπος της απόρριψης, αλλά της κατανόησης και της στρατηγικής εύρεσης γνώσεων.
Ζητάμε την ηθική και έμπρακτη συμπαράσταση σας.
Εάν όχι, θα σας παρακαλούσα να βρείτε λίγο από τον περιορισμένο χρόνο σας και να μας εξηγήσετε τους λόγους.




Με σεβασμό


Φωτεινή Καλλιάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.