Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Πανελλαδικής Συντονιστικής  Επιτροπής Stage όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τους.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΕΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11/2009 Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ,Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

-ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΓΔΟΝΤΑ ΑΤΟΜΩΝ,ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ 470,ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ 200 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ 100.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ.-Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ : ΤΡΙΤΗ 24/11/2009 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ (ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ STAGE ΣΤΟ HONDOS ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ).

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ .ΘΑ ΕΚΦΩΝΗΘΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.


ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΟΓΟΙ.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ.

-ΠΕΜΠΤΗ 26/11/2009 ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΛΗΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.-ΤΡΙΤΗ 01/12/2009 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11:00π.μ. ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.


ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.


ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.